Skip to content

Manager Horeca

NEMO daagt iedereen, van jong tot oud, uit om te ontdekken hoe fascinerend en relevant wetenschap en technologie zijn. We laten zien hoe bijzonder alledaagse dingen zijn of brengen abstracte wetenschap juist op een toegankelijke manier. Zo maken we kennis voor een breed publiek toegankelijk en brengen we wetenschap dichtbij. Dit doen we met een grote diversiteit aan programma’s, tentoonstellingen, activiteiten en evenementen binnen en buiten het museum. Voor het team Horeca is NEMO op zoek naar een:

Manager Horeca

32-36 uur per week


Om onze bezoekers een onvergetelijke dag te bezorgen, zet de afdeling Horeca zich dagelijks in voor een plezierig horeca bezoek. Als manager Horeca ben je een onmisbare schakel binnen ons museum. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie en bent het eerste aanspreekpunt voor het team en voor de bezoekers. Je bent inzetbaar voor zowel de publieks- als de evenementencatering, en je draait mee met het team. Als trotse manager Horeca zorg je ervoor dat jouw visie op goed gastheerschap en gastvrijheid wordt geïmplementeerd door het team. Je zet je in voor de continue vernieuwing en verbetering van ons aanbod en onze gastvrijheid. Naast je werk op de vloer ondersteun je het hoofd Horeca bij de administratie, het doen van bestellingen en het maken van roosters. Als het Hoofd Horeca afwezig is, sta jij klaar om de zaak draaiende te houden.


Dit vind je leuk om te doen:

 • Je begeleidt en coacht medewerkers en draagt bij aan de werving en selectie van nieuwe teamleden;
 • Jij weet het team te enthousiasmeren en zorgt voor een fijne teamsfeer
 • Je bent sparringpartner voor medewerkers, teamleiders en het hoofd Horeca
 • Je spot verbeterkansen en innovatiemogelijkheden
 • Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het assortiment, de service en de hygiëne van de horecapunten
 • Je bent eerste verantwoordelijke bij afwezigheid van het hoofd Horeca;

Hier herken jij jezelf in:

 • MBO+ werk- en denkniveau,
 • Gastgericht, communicatief, enthousiast en inspirerend
 • Streeft altijd naar hoge kwaliteits- en service normen
 • Hebt oog voor details (een overvolle prullenbak of een jarige collega)
 • In het bezit van een diploma sociale hygiëne, leermeester en BHV (is een pré)
 • De Nederlandse taal is een pré, en beheerst ook de Engelse taal
 • Woonachtig in Amsterdam of nabije omgeving (is een pré)


Dit vinden wij belangrijk
Bij NEMO streven we naar méér diversiteit in de samenstelling van het personeel. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, wat je gelooft of op wie je valt, maar wél dat je enthousiast bent over NEMO. 

Wat bieden wij

Je werkt in een dynamische omgeving in het iconische pand van NEMO in hartje Amsterdam. Het salaris varieert, afhankelijk van opleiding en ervaring, tussen de € 3.187 en € 4.141 bruto per maand op basis van 36 uur per week (schaal 9), exclusief 8% vakantietoeslag.  

Solliciteren
Herken jij je in het profiel? Stuur dan je motivatie en CV uiterlijk 29 november 2023 t.a.v. Ebru Buyukdoganay. Of mail je motivatie en CV naar sollicitatie@e-nemo.nl t.a.v. Ebru Buyukdoganay o.v.v. Manager Horeca. Voor meer informatie over de functie en afdeling kun je contact opnemen met Robert Verdam, Hoofd Horeca, op telefoonnummer 020-5313294. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met de afdeling HR, tel: 020-53 13 196.   

  

Details

oosterdok 2, Amsterdam
€ 3.187 - € 4.141 per maand
Horeca

of

Details

oosterdok 2, Amsterdam
€ 3.187 - € 4.141 per maand
Horeca